maanantai 15. lokakuuta 2018

I'm still here

I'm still here

Vaikkakin pakka on sekasin. Kesällä yks ylimääräinen ulkomaan reissu, kylpylämatka ja noin miljardi muuta ylimääräistä kulua aiheutti säästöjen vähenemisen. Ja reilu kuukauden päästä lähes kuukaudeksi ulkomaille lomailemaan. Tavoite tietenkin maksaa reissu säästöistä; ja mieluiten niin että ei tarvitse kajota BN:n tiliin.

Mietiskelin hiljan että miksi tuntuu hetkittäin että olisi "tiukkaa" taloudellisesti. Selailin vanhoja blogipostauksia ja sieltä se syy löytyikin. Olin arvioinut palkan määrän keskimäärin n. 400-500€ korkeammaksi kuin mihin se oikeasti asettui.

Numeroita: ne kun kaikki kuitenkin kiinnostaa.

Velka:2365€
ASP: 2207,53€
BN: 750
Säästö: 1267,94 (+500€ nostettu jo käteiseksi)

Summasummarun: Ihan jees, paremminkin voisi mennä. Velkaa ei kuitenkaan ole tullut lisää, jos luottokorttia on käytetty se on maksettu heti tilanteen salliessa pois.

Velka on lyhentynyt hitaasti kesän takia, ja tulevan reissun vuoksi. Sovittin, että maksan 50€/kk lyhennystä jotta voin säästää reissua varten. Reissubudjetti tulee olemaan n. 3000€ Eli matkaa on vielä n. 1300€.

Ja ennen tuota pidempään ulkomaan keikkaa tulossa vielä viikonloppu Tallinnassa.Pitänee jossain välissä valottaa tätä matkustusintoilua enemmän.


1 kommentti: