torstai 3. lokakuuta 2019

Lukuja

Koska kaikki rakastavat lukuja... 

VELAT 

Ex 500€
Äiti 460€
Luottokortti 1500€ 

YHTEENSÄ: 2460€

Exälle enää tuon verran jäljellä kaikesta. 

Eron jälkeen (huhtikuusta) olen käytännössä tuon yhden luottokortin (oman) vetänyt tappiin, koska byrokratian rattaat ovat olleet hitaat. Tai no, ei se ihan tapissa ole, taitaa siellä 70€ olla käyttövaraa. Toki tässä on mukamas ns. välttämättömiä kuluja, kuten uusi sänky (2kk kavereiden sohvilla, patjoilla lattialla yms niin kummasti oma sänky kun pääsi muuttamaan alkoi kiinnostella).
Uutta konetta, opiskelujen suorittaminen vaikeaa ilman tietokonetta (vanha hajosi jo 3v sitten, käyttänyt exän kanssa yhteistä konetta).  

Äidille tuo velka muodostui kun erosin, niin lainasi vuokrarahat ekalle kahdelle kuulle. 

Teknisesti ottaen tuloja (palkkaa, tukia, yms. (asumistukea ei tähän laskettu)) on tänä vuonna ollut noin 1000€. Säästöillä ja mm. tavaroiden myymisellä käytännössä katsoen eletty. Siihen nähden, tuo velkatilanne vuoden takaiseen verrattuna ei ole aivan lohduton, mutta....

SÄÄSTÖT

Norwegian 7€
Säästötili 40€ 

YHTEENSÄ: 47€

Nettovarallisuus (öö, mikä??) -2413€

ASP tili lopetettu, rahastot myyty. 

Laskuja tulossa maksuun 
Vuokra 455€
Puhelinlasku (sis. liikkumiset) 80€ 
Luottokortin lyhennys 75€ 
Terapialasku 150€ 

Yht. 755€

Rahaa on tulossa 8.10 (toivottavasti), en usko ennenkuin näen. Noin 2200€, miten se sitten pitäisi kohdentaa. No laskut tietenkin ensin, varmaan aika iso siivu menee velkojen maksuun (haluan exän pois elämästäni), ja vähän ASP tilin uudelleen avaus houkuttaisi. Hyviä neuvoja ja mielipiteitä arvostettaisiin nyt kovasti. 

Uudesta budjetista oma postaus lähipäivinä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti